• Daily Schedule

    (Monday through Thursday)

    Time

    Activity

    Grade

    Activity

    Grade

    8:20-8:30

    Line Up

    K-5

     

     

    8:30

    Bell to enter building

    K-5

     

     

    8:35

    Bell for beginning of class

    K-5

     

     

    9:45-9:55

    10-min Recess

    K + DK

     

     

    9:55-10:05

    10-min Recess

    1

     

     

    10:40-10:50

    10-min Recess

    4

     

     

    10:50-11:00

    10-min Recess

    2 + Lopez

     

     

    11:00-11:20

    Lunch

    K + DK

    Recess

    1

    11:20-11:40

    Recess

    K + DK

    Lunch

    1

    11:45-12:05

    Lunch

    2 + Lopez

    Recess

    3

    12:05-12:25

    Recess

    2 + Lopez

    Lunch

    3

    12:30-12:50

    Lunch

    4 + Mhoon

    Recess

    5

    12:50-1:10

    Recess

    4 + Mhoon

    Lunch

    5

    1:15-1:25

    10-min Recess

    3

     

     

    1:55-2:05

    10-min Recess

    5 + Mhoon

     

     

    2:50

    Dismissal bell

    K-5

     

     

     

    Learning Improvement Friday (LIF) Schedule

    (Every Friday unless otherwise noted)

    Time

    Activity

    Grade

    Activity

    Grade

    8:20-8:30

    Line Up

    K-5

     

     

    8:30

    Bell to enter building

    K-5

     

     

    8:35

    Bell for beginning of class

    K-5

     

     

    9:35-9:45

    10-min Recess

    4

     

     

    9:45-9:55

    10-min Recess

    3 + Lopez

     

     

    10:00-10:10

    10-min Recess

    5 + Mhoon

     

     

    10:10-10:20

    10-min Recess

    2

     

     

    10:20-10:30

    10-min Recess

    1 + DK

     

     

    11:00-11:20

    Lunch

    K + DK

    Recess

    1

    11:20-11:40

    Recess

    K + DK

    Lunch

    1

    11:45-12:05

    Lunch

    2 + Lopez

    Recess

    3

    12:05-12:25

    Recess

    2 + Lopez

    Lunch

    3

    12:30-12:50

    Lunch

    4 + Mhoon

    Recess

    5

    12:50-1:10

    Recess

    4 + Mhoon

    Lunch

    5

    1:10-1:20

    10-min Recess

    K

     

     

    1:35

    Dismissal bell

    K-5

     

     

    1:45-2:50

    LIF

    All Staff

     

     

     

    Early Dismissal & Parent-Teacher Conference Schedule

    (Fall and Spring Parent-Teacher Conferences & on any 12:20 pm dismissal day)

    Time

    Activity

    Grade Level

    Time

    Activity

    Grade Level

    8:20-8:30am

    Line Up

    K-5

     

     

     

    8:30am

    Bell to enter Building

    K-5

     

     

     

    8:35am

    Bell for beginning of class

    K-5

     

     

     

    10:00-10:15am

    Recess

    K + DK

    10:15-10:30am

    Lunch

    K + DK

    10:20-10:35am

    Recess

    3

    10:35-10:50am

    Lunch

    3

    10:40-10:55am

    Recess

    1

    10:55-11:10am

    Lunch

    1

    11:00-11:15am

    Recess

    2 + Lopez

    11:15-11:30am

    Lunch

    2 + Lopez

    11:20-11:35am

    Recess

    4 + Mhoon

    11:35-11:50am

    Lunch

    4 + Mhoon

    11:40-11:55am

    Recess

    5

    11:55am-12:10pm

    Lunch

    5

    12:20pm

    Dismissal Bell

    K-5

     

     

     

    12:25-1:05

    STAFF Lunches

    All Staff

     

     

     

    1:05-3:30pm

    Parent-Teacher Conferences (or) Early Student Dismissal Activity/Holiday

    All Staff (Regular work hours for classified staff)